Donald Trump ne învaţă să facem bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul miliardar din Statele Unite ale Americii, un adevărat model al visului american, a lansat o carte intitulată "TRUMP - Cum să devii bogat". Omul de afaceri dezvăluie cu sinceritate

Celebrul miliardar din Statele Unite ale Americii, un adevărat model al visului american, a lansat o carte intitulată "TRUMP - Cum să devii bogat".

Omul de afaceri dezvăluie cu sinceritate secretele care au stat la baza averii sale. Donald descrie toate amănuntele deosebit de importante pentru a avea succes, cum ar fi, spre exemplu, cum să te îmbraci pentru a avea parte de o negociere reuşită.

"Am intitulat cartea Cum să devii bogat - pentru că, de fiecare dată când întâlnesc pe cineva, acesta este primul lucru pe care vrea să îl ştie. Citind aceste pagini, cred că îţi vei face o idee despre ce este necesar ca să câştigi o avere.

Exceptând cazul în care ai câştiga la loterie sau ai da lovitura la unul dintre cazinourile mele, nu vei deveni bogat printr-o simplă acţiune norocoasă. Va trebui să munceşti pentru asta, şi am încercat să-ţi arăt cum", vorbeşte autorul despre cartea sa, al cărei slogan este "Ai cinci miliarde de motive să o citeşti" . Donald Trump şi-a început afacerile de la aproape nimic, a făcut avere de pe urma afacerilor imobiliare, apoi a pierdut tot, şi a reuşit să îşi refacă conturile.

Lucrarea este structurată pe şase capitole ca: "Secretele negocierii", "Şcoala de Management şi de Afaceri Donald J. Trump", "Viaţa după Trump", "Din culisele emisiunii Apprentice".
Emisiunea "Apprentice" ("Ucenicul") este difuzată şi în România, în fiecare seară, de postul Antena 3.

Nadia Comăneci, invitată la emisiunea "Ucenicul"

Cel de-al treilea sezon al emisiunii, care a început pe 3 august, are aceeaşi miză ca şi celelalte de până acum: un post important în imperiul lui Donald Trump.

Singura schimbare este că "distribuţia" din acest sezon este formată din nouă absolvenţi de colegiu şi nouă antreprenori descurcăreţi, care au doar diploma de liceu. O surpriză deosebită va fi prezenţa Nadiei Comăneci, care va apărea în episodul 17, din cele 18 ale acestui sezon.Cartea "TRUMP - Cum să devii bogat", publicată de Pro Editura, poate fi găsită şi în librării. Preţul acesteia variază de la 33 la 39 RON.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite