"Domiciliul flotant în Argeş era un fenomen în masă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul-şef Codruţ Vlăsceanu a explicat ieri magistraţilor instanţei supreme că observase şi el că zeci de persoane din alte judeţe, cu domiciliul flotant în judeţul Argeş, dădeau

Comisarul-şef Codruţ Vlăsceanu a explicat ieri magistraţilor instanţei supreme că observase şi el că zeci de persoane din alte judeţe, cu domiciliul flotant în judeţul Argeş, dădeau examenul pentru permisul de conducere la Piteşti.

"Era un fenomen în masă", a explicat din boxa arestaţilor ofiţerul. El a recunoscut că nu a întocmit în scris niciun raport, dar că a sesizat verbal mai mulţi şefi de post. Instanţa a luat ieri în discuţie recursul celor 17 arestaţi în "reţeaua permiselor obţinute ilegal".

Şpagă pentru excursie în Antalya

Discuţiile s-au prelungit până aseară târziu. Inculpaţii au susţinut că sunt nevinovaţi, doar şeful Poliţiei din comuna Bascov, Eduard Constantin Dumitrescu, a declarat că a dat bani doar poliţistului sub acoperire.
"Nu am dat bani niciunui poliţist, cu excepţia comisarului Chirilă care spunea că nu are bani să-şi petreacă concediul înAntalya", a recunoscut acesta.

Afaceri imobiliare de succes

Cei doi ofiţeri superiori în imobilul cărora s-au găsit mari sume de bani au explicat că au obţinut totul legal.

"Cei 450.000 de euro găsiţi în casa mea reprezintă avansul pentru o proprietate în valoare de 800.000 de euro pe care voiam să o vând. Nu am semnat actele, dar voiam să fac acest lucru săptâmâna viitoare", a explicat comisarul-şef Codruţ Vlăsceanu.

Comisarul-şef Vasile Voinea a explicat că sumele de 9.000 de euro şi 34.000 de lei, găsite acasă la el, sunt banii pe care voia să-i plătească la Ministerul de Finanţe, reprezentând impozitul pentru cele 11 imobile proprietate personală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite