Doi români, împuşcaţi în cap de patronul italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi români, imigranţi în Italia, au murit lângă Bergamo, după ce au fost împuşcaţi în cap de un italian pentru care lucrau. Cadavrele au fost ascunse într-o furgonetă, în ciubere de

Doi români, imigranţi în Italia, au murit lângă Bergamo, după ce au fost împuşcaţi în cap de un italian pentru care lucrau. Cadavrele au fost ascunse într-o furgonetă, în ciubere de plastic, acoperite cu rumeguş. O crimă învăluită în mister, comisă de un fost agricultor de 49 de ani din Scanzorosciate. Motivele dublului asasinat nu sunt cunoscute, încă.
După prima reconstituire a faptelor, dubla crimă a avut loc în nopatea de joi spre vineri, pe câmpul dintre două mici localităţi de lângă Bergamo - Scanzorosciate şi Negrone. În jurul orei 23, mai mulţi locuitori au auzit focuri de armă şi au sunat la numărul de urgenţă 112. Când carabinierii din Bergamo şi Seriate au sosit în zonă, au găsit pete de sânge şi resturi de creier, dar nici urmă de victime sau asasin. Un locuitor al zonei a observat o furgonetă suspectă în trecere prin zonă, şi a notat numerele de înmatriculare. Acestea au fost date tuturor carabinierilor din regiunea Lombardia, care au pornit în căutarea asasinului. Au fost mobilizate patrule de carabinieri din Treviglio, Romanengo şi Crema, şi două elicoptere care au depistat furgoneta şi au urmărit-o de-a lungul mai multor localităţi. Între timp, patrule de carabinieri au pus la cale o capcană între Romanengo şi Offanengo, unde maşina a fost blocată. Înăuntru au fost descoperite cele două cadavre. Bărbatul a fost arestat şi va trebui să dea explicaţii anchetatorilor pentru crimele comise.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite