Doi morţi şi 11 răniţi pe drumul dintre Sebeş şi Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc, ieri dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, între Sebeş şi Deva. Doi oameni au murit, iar alţi 11 au fost răniţi. Două dubiţe, în care se aflau cele 13 persoane,

Un accident grav a avut loc, ieri dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, între Sebeş şi Deva. Doi oameni au murit, iar alţi 11 au fost răniţi. Două dubiţe, în care se aflau cele 13 persoane, s-au ciocnit frontal după ce unul dintre şoferi a făcut o serie de depăşiri neregulamentare, pe un drum cu multe curbe şi linie continuă.

Dubiţa care a provocat accidentul circula dinspre Sebeş spre Deva şi în ea se aflau patru persoane. Şoferul a intrat în plin într-o altă dubiţă, care venea din sens opus şi în care se aflau nouă oameni, muncitori la o firmă din Sibiu. În urma impactului, doi dintre pasageri şi-au pierdut viaţa.

Unul a murit imediat după ciocnire, iar altul la spitalul din Sebeş. Circulaţia pe ruta Sebeş - Deva a fost blocată mai bine de două ore. Unii dintre accidentaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, iar alţii la Spitalul Municipal din Sebeş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite