Doi îndrăgostiţi mixează împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Ea e din Elveţia, el e din Chile. Ea e blondă, sofisticată şi ultratalentată, el e sexy, exploziv şi îndrăgostit lulea de ea. Împreună sunt Junction SM, un duo magnetic pe care Rokolectiv

"Ea e din Elveţia, el e din Chile. Ea e blondă, sofisticată şi ultratalentată, el e sexy, exploziv şi îndrăgostit lulea de ea. Împreună sunt Junction SM, un duo magnetic pe care Rokolectiv îl cheamă în concert, în Bucureşti, la White House". Cam asta este prezentarea pe care o fac organizatorii petrecerii de la White House din seara asta. Nu ştim cum şi mai ales la ce oră se va termina seara lor, dar suntem curioşi să aflăm cum se înţeleg o elveţiancă şi un chilian la masa de mixat.
Dandy Jack era cunoscut pe piaţa muzicală şi înainte să o întâlnească pe Sonja (deşi probabil că set-urile lui erau mai triste fără ea), fiind cunoscut pentru producţiile proprii de la Perlon şi Telegraph şi alte câteva proiecte alături de artişti celebri: Carabina 30 cu Luciano, Gon cu Atom Heart, Amp cu Pete Namlook şi, una mai glumeaţă, Ric y Martin, cu compatriotul şi prietenul lui Ricardo Villalobos, despre care presa de profil nu se mai satură să scrie. Nici nu ne mirăm, atât timp cât Villalobos se întoarce la Bucureşti pentru un set de excepţie, în noaptea de Revelion, la Kristal.
De partea cealaltă, Sonja Moonear activează şi ea pe linia solo, ca DJ şi party promoter, producţii proprii fiind scoase pe label-ul francez Karat. Dar succesul celor doi avea să vină de abia acum trei ani, când Sonja şi Martin Schopf, cum este el cunoscut pe numele non-dandy, s-au cunoscut la festivalul Mutek, din Canada. În scurt timp au pus la cale un proiect comun, stilul lor devenind ultrarecognoscibil în Neverlandul muzicii electronice, spre deliciul publicului care a putut să îi vadă la festivaluri europene, nord şi sud-americane. Primul lor album, Los Sietes Castigos, a fost şi el bine primit de critică şi public, graţie unei stranii şi senzuale îmbinări dintre sound-ul cald, sud-american, şi ritmurile riguroase germanice. Când sunt în concert, pe scenă, live-ul celor doi are o linie principală micro-house, care deviază către influenţe funk, latino şi baile-funk. Intrarea în scenă le este pregătită de o artistă din Franţa stabilită la Bucureşti, Mixher, cu un live lo-fi ce ne aminteşte de muzica jocurilor Tetris. După ea, senzaţia locală, The Model, singurul DJ şi producător român care a semnat cu un label de renume - International DeeJay Gigolos - revine la Rokolectiv cu un nou set. Pe tot parcursul serii, latura vizuală va fi asigurată de Dreamrec, VJ-ul care a marcat fără reproş cele mai tari petreceri organizate în acest an de Sunrise la Clubul Kristal. Cu acest ultim eveniment, Rokolectiv încheie un an în care s-au dovedit activi, promiţând să revină în luna martie a anului viitor cu a doua ediţie a festivalului Rokolectiv şi cu un line up cu nume sonore ale scenei internaţionale de gen. Până atunci, în seara asta, ne putem bucura de Sonja Moonear şi Dandy Jack. Cei doi tocmai au revenit dintr-un turneu din Chile, Argentina şi Brazilia şi promit aceeaşi relaxare tropicală, indiferent de fluctuaţiile climatului autohton!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite