Doi soţi dintr-un sat din Covasna, găsiţi spânzuraţi în locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane - soţ şi soţie - din comuna covăsneană Băţani au fost găsite spânzurate în locuinţa lor, primele cercetări ale poliţiştilor arătând că bărbatul şi-a găsit soţia spânzurată în curte, iar când şi-a dat seama că nu o mai poate salva s-a sinucis şi el.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Covasna, poliţiştii din comuna Băţani au fost sesizaţi, cu o zi în urmă, că în curtea unei case din satul Aita Seacă se află o persoană spânzurată.

Poliţiştii care au mers acolo au constatat că în şopronul gospodăriei era spânzurat un bărbat, iar pe patul din bucătărie se afla cadavrul unei femei.

Conform sursei citate, în curte şi în locuinţă nu au fost observate urme de răvăşire, primele persoane ajunse la faţa locului spunând că poarta a fost încuiată din interior. De asemenea, medicul legist a constatat că cei doi soţi nu au urme vizibile de violenţă.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 47 de ani, soţ şi soţie, ambii cu afecţiuni psihice, bărbatul având şi în trecut o tentativă de sinucidere, menţionează sursa citată de Mediafax.

Astfel, din primele cercetări a reieşit că bărbatul a găsit-o pe soţia sa spânzurată în curte, a dus-o în bucătărie, după care, constatând că este moartă, s-a sinucis şi el.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite