Doi puşcaşi americani au făcut scandal într-un club de noapte din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi puşcaşi marini americani de la baza Mihail Kogălniceanu au fost bătuţi, ieri noapte, de bodyguarzii unui club de noapte din staţiunea Mamaia, pentru că nu au vrut să achite nota de

Doi puşcaşi marini americani de la baza Mihail Kogălniceanu au fost bătuţi, ieri noapte, de bodyguarzii unui club de noapte din staţiunea Mamaia, pentru că nu au vrut să achite nota de plată. După ce au băut câte un pahar de whyski, o bere şi un Red Bull la Clubul "Crazy Horse", soldaţii au refuzat să plătească contravaloarea consumaţiei, pe motiv că au fost înşelaţi. Angajaţii localului susţin că la intrare era afişat adaosul comercial de până la trei mii la sută, dar militarii s-au revoltat când au fost nevoiţi să plătească 300 RON.

Martorii susţin că, în momentul în care cei doi militari au vrut să părăsească localul, patronul a închis uşa, dar aceştia au spart geamul de la intrare, iar apoi s-ar fi luat la bătaie, în faţa clubului, până când a ajuns poliţia. În încăierare, administratorul clubului a fost rănit la piciorul şi mâna dreaptă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au intervenit în scurt timp şi au aplanat scandalul. Soldaţii americani, Charles Oliver M., 44 de ani, şi Farrell W., 41 de ani, au fost predaţi poliţiei militare, iar anchetatorii români continuă investigarea cazului la clubul din centrul staţiunii Mamaia. Scandalul de ieri-noapte nu este singurul în care au fost implicaţi soldaţi americani. În vara anului trecut, tot în aceeaşi zonă, pe promenada staţiunii, puşcaşii marini au distrus terasa unde au consumat băuturi alcoolice. Şi în acest caz americanii au fost preluaţi de colegii lor, fără a putea fi anchetaţi de poliţia locală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite