Documentar despre Valentino, la Festivalul de la Veneţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producţia despre faimosul designer italian va avea prima proiecţie joi, în cadrul festivalului. Filmul documentar a fost produs de jurnalistul Matt Tyrnauer de la Vanity Fair, care l-a

Producţia despre faimosul designer italian va avea prima proiecţie joi, în cadrul festivalului. Filmul documentar a fost produs de jurnalistul Matt Tyrnauer de la Vanity Fair, care l-a montat din peste 250 de ore de înregistrări provenind din perioada 2005-2007.

"Valentino: The Last Emperor" ("Valentino: Ultimul împărat") este un portret intim şi plin de umor al designerului italian care s-a retras din modă în luna ianuarie a anului acesta, la vârsta de 75 de ani, încheind o carieră de 45 de ani.

Proiecţia de joi a documentarului va fi urmată de o scurtă prezentare de modă cu creaţii Valentino. Festivalul de Film de la Veneţia începe mâine şi durează până pe 6 septembrie.

Evenimentul va fi deschis de noua producţie a fraţilor Coen: "Burn After Reading", cu o distribuţie de aur care îi cuprinde pe Brad Pitt, George Clooney, Tilda Swinton, John Malkovich şi Frances McDormand.

Alte filme aşteptate sunt filmul de animaţie al japonezului Hayao Miyazaki, "Ponyo on the Cliff by the Sea", şi "The Wrestler" ("Luptătorul") al lui Darren Aronofsky.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite