„Doctorii de mame“ vorbesc despre viaţă şi dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul va fi difuzat pe Acasă TV începând de duminică, 19 octombrie, de la ora 19.30. Mihnea Zaharescu (Vlad Zamfirescu) şi Mara Manea (Medeea Marinescu) sunt personajele principale cu care telespectatorii se vor întâlni în fiecare duminică la Acasă TV.

Noua producţie Promance, „Doctori de mame”, este povestea lui Mihnea Zaharescu şi a Marei Manea, doi medici ginecologi, foşti iubiţi, a căror relaţie s-a terminat din cauză că ea îşi dorea o familie şi copii, iar el nu se simţea pregătit pentru a face acest pas.

Întâmplarea face ca Mihnea şi Mara să devină colegi de muncă, fapt ce răscoleşte prin amintiri şi sentimente, riscând să reaprindă iubirea dintre ei. Iar terenul este propice: Mihnea trăieşte cu regretul că nu a avut curaj să o ceară în căsătorie pe Mara, în timp ce ea este implicată într-o căsnicie eşuată.

Cele două personaje interac­ţionează cu o întreagă echipă de medici şi asistente – interpretaţi de Constantin Cotimanis, Eugenia Şerban, Virgil Ogăşanu, Adrian Titieni, Cristi Balint şi Irina Antonie. Protagoniştii serialului, Medeea Marinescu şi Vlad Zamfirescu, formează un trio excepţional cu Lili Sandu, interpreta actualei iubite a lui Mihnea.

Pregătirea pentru rol

Prezent la petrecerea de lansare a serialului, Vlad Zamfirescu a vorbit despre relaţia dintre personajul pe care-l interpretează şi Mara Manea: „Mihnea Zaharescu este un doctor ginecolog. Un doctor tânăr sau aproape tânăr. Are o legătură specială cu Mara. Este o poveste mai veche de dragoste, au fost împreună, ea şi-a dorit să meagă mai departe, să aibă un copil, iar Mihnea nu era încă pregătit.

Aşa că a rupt relaţia. Dar ei lucrează împreună şi la spital, şi la cabinetul lui privat. Ei sunt profesionişti, adică el poate să-şi vadă de treaba lui, ea de a ei. Dar lucrurile nu se opresc aici!”. Vlad Zamfirescu a fost nevoit să facă un lucru extrem de dificil în pregătirea rolului.

Actorul, care nu s-a simţit suficient de curajos pentru a asista la naşterea copilului său, s-a văzut nevoit să asiste la două naşteri, una naturală şi una prin cezariană. „A fost cumplit şi minunat. Adică să aduci pe lume o viaţă nouă este un miracol. Dar procedeul în sine, pentru mine, a fost cumplit. Să tai, să coşi, să strângi...”, a povestit Vlad.

Mulţi invitaţi speciali

Producătorii serialului “Doctori de mame” au pregătit şi o mulţime de surprize pentru telespectatori. Fiecare episod va avea ca invitaţi speciali vedete precum Alexandra Dinu, Edi Stancu, Anca Sigartău sau Ilinca Goia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite