"Doctor G" se întoarce la Discovery

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai mari medici anatomopatologi şi criminalişti din SUA îşi continuă, de astăzi, seria aventurilor Se află întotdeauna la graniţa dintre viaţă şi moarte. Seara este

Unul dintre cei mai mari medici anatomopatologi şi criminalişti din SUA îşi continuă, de astăzi, seria aventurilor

Se află întotdeauna la graniţa dintre viaţă şi moarte. Seara este o soţie devotată şi mamă a doi băieţi, dar ziua rezolvă misterele unui suflet pierdut.

"Doctor G" (Jan C. Garavaglia)stabileşte modul în care au murit victimele, dar joacă un rol important şi în susţinerea membrilor familiei, pe care îi ajută să se împace cu ideea despărţirii de cei dragi.

"Meseria îmi cere să examinez orice persoană care a murit fie pe neaşteptate, fie în urma unui traumatism, în condiţii necunoscute. Toate aceste cazuri sunt investigate de departamentul meu. Eu iau fişele medicale, declaraţiile martorilor etc. Trebuie să construim un istoric, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu persoana respectivă înaintea morţii", spune "Doctor G".

Dacă autopsia nu poate răspunde la întrebarea "Cum a survenit decesul?", cadavrul este reţinut pentru alte analize. "Au fost cazuri în care toată lumea a "înghiţit" povestea servită de "văduva îndurerată", deşi ar fi fost imposibil ca soţul să se fi sinucis. Îmi place foarte mult să pun diverse elemente cap la cap şi să îmi folosesc gândirea creatoare. Fiecare moarte este unică."

Paşii succesului

Jan C. Garavaglia (cunoscută sub numele de "Dr. G") lucrează la Departamentul Medico-Legal din Districtul Nouă al Floridei. Garavaglia a ţinut numeroase cursuri în cadrul mai multor instituţii şi are articole publicate în Journal of Forensic Sciences şi The American Journal of Forensic Medicine and Pathology.

Povestea episoadelor

Cheia descifrării fiecărui caz se află la "Doctor G". Destinaţie mortală: Un englez venit în vacanţă în Orlando se plânge de dureri abdominale puternice şi moare a doua zi. "Dr. G" studiază cauzele posibile ale acestui deces. (astăzi, ora 22.00)

Forţe toxice: Un bărbat este găsit fără suflare la numai câteva ore după ce ameninţase că se va sinucide. Se pare că a luat o supradoză, dar "Dr. G" verifică ipoteza (12 iulie, ora 22.00)

Abatere de la traseu: În sfârşit, a sosit ziua nunţii pentru Dr. G, care mai are de făcut o autopsie. (19 iulie, ora 22.00)

Vieţi distruse: Când un bărbat internat într-un cămin pentru adulţi cu dificultăţi de învăţare moare fără să fie evident de ce, "Dr. G" depune toate eforturile pentru a stabili cauza morţii. (26 iulie, ora 22.00)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite