Doamnele, răsfăţate cu bijuterii de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii au uitat de criză şi le-au făcut cadouri costisitoare femeilor. Bijuterii, suveniruri, lenjerie intimă, parfumuri, flori sau animăluţe din pluş au fost cadourile alese de bărbaţii bistriţeni pentru femeile de lângă ei.

Jenica Bozieşan, şefa unui magazin din complexul Winmarkt, a constatat că bărbaţii nu se uită la bani când e vorba de cadourile pentru 8 Martie. În acest an s-au vândut foarte bine bijuteriile de argint şi parfumurile. Totuşi, comercianţii susţin că vânzările nu se ridică la nivelul celor de anul trecut. O altă vânzătoare spune că bărbaţii nu au cheltuit mai puţin de 50 de lei pentru cadourile primăverii.

Bijuteriile rămân în top

Pe lângă flori s-au cumpărat şi seturi de argint formate din colier, cercei şi o brăţară. În schimb, aceştia s-au ferit de inele, de teamă ca nu cumva soţiile sau prietenele să interpreteze greşit cadoul de 8 Martie. Cadourile pentru doamne şi domnişoare au variat în funcţie de vârsta domnilor. Adolescenţii nu au cheltuit bani pe bijuterii sau flori, rămânând adepţii figurinelor din pluş. Bărbaţii mai îndrăzneţi au optat pentru lenjeria intimă, aceştia cheltuind între 150 de lei şi 200 de lei pentru compleurile sexi. S-au pus la curent şi cu ultimele tendinţe în materie de modă, aşa că nu au ales decât desuuri în culori pastelate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite