Dl şi Dna Smith

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi soţi, asasini plătiţi, îşi pun căsnicia la mare încercare. John şi Jane Smith sunt un cuplu obişnuit, care trăieşte în suburbii şi are o căsnicie obişnuită, lipsită de viaţă.

Doi soţi, asasini plătiţi, îşi pun căsnicia la mare încercare.

John şi Jane Smith sunt un cuplu obişnuit, care trăieşte în suburbii şi are o căsnicie obişnuită, lipsită de viaţă. Dar fiecare dintre ei ascunde ceva. Domnul şi doamna Smith sunt, de fapt, nişte asasini plătiţi, care lucrează pentru organizaţii concurente.

Cei doi soţi descoperă o nouă sursă de incitare în căsnicia lor, atunci când sunt angajaţi să se ucidă între ei. Rezultatul este spectacolul de acţiune, când domnul şi doamna Smith îşi pun la contribuţie capacităţile, iar căsnicia lor este supusă unui test.

Vieţile secrete ale lui John şi Jane nu lasă loc pentru o viaţă socială activă. Cel mai apropiat amic al lui John este un "coleg" de breaslă, Eddie, dar care lucrează într-o manieră diferită, este un alt gen de asasin care s-a potrivit de minune în dinamica celor doi soţi. Filmul american a apărut pe marile ecrane în anul 2005 şi este regizat de Doug Liman. Din distribuţie fac parte: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody, Keith David.

În urma filmărilor acestei producţii, eroii principali Angelina Jolie şi Brad Pitt au format un cuplu şi în viaţa de zi cu zi, lucru pe care l-au recunoscut oficial mai târziu. Pentru ca personajele lor să fie cât mai veridice, Pitt şi Jolie au urmat cursuri săptămânale de tras cu pistolul.

Un fost membru al trupelor speciale S.E.A.L., Stefanich, i-a ajutat pe actori să se pregătească în domeniul operaţiunilor speciale şi al tacticilor antiteroriste. Înainte de a contura personajele din acest film, scenaristul Simon Kinberg a structurat povestea în jurul secvenţelor de acţiune, găsind paralele între acţiune şi procesul de construire a unei căsnicii de succes. Regizorul Doug Liman a mărturisit că cea mai mare provocare a fost secvenţa de dans dintre cei doi soţi, şI nu scenele de acţiune care împânzesc filmul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite