Dividente brute de cinci lei pe acţiune pentru acţionarii Cocor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Cocor, care deţine centrul comercial cu acelaşi nume din centrul Capitalei, va stabili, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor (AGEA), valoarea dividendelor aferente

Compania Cocor, care deţine centrul comercial cu acelaşi nume din centrul Capitalei, va stabili, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor (AGEA), valoarea dividendelor aferente anului trecut, nivelul brut propus de unul dintre acţionari fiind de cinci lei pe acţiune.

De asemenea, în cadrul AGEA, care se va desfăşura pe 18 octombrie, va fi stabilită şi data la care vor fi luaţi în calcul acţionarii înregistraţi pentru plata dividendelor, propunerea fiind pentru 2 noiembrie. Pentru primele şase luni ale anului, Cocor a raportat un profit net de 23,35 milioane de lei (7,45 milioane de euro), de 12 ori mai mare decât în aceeaşi perioadă din 2006, obţinut în principal din vânzarea de acţiuni la mai multe societăţi.

Veniturile companiei s-au situat la 33,8 milioane de lei (10,8 milioane de euro), de cinci ori mai mari decât în primele şase luni din 2006, iar cheltuielile au avansat cu 40,9% la 6,2 milioane lei (1,98 milioane de euro). În primul semestru, cifra de afaceri a Cocor a fost de 8,3 milioane de lei (2,64 milioane de euro), cu 31,6% mai mare decât în intervalul similar de anul trecut.

Cocor are în portofoliu, pe lângă magazinul cu acelaşi nume, alte nouă spaţii comerciale, la care se adaugă două terenuri. Totodată, compania deţine participaţii la companiile listate la bursă Cocor Turism (69%), Comturist (69,8%), Euxin (40,8%), cele trei societăţi de investiţii financiare menţionate, dar şi la societăţile închise Neoset, Winmark Beta şi Romarta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite