Distrigaz Sud montează contoare de gaz prin copaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În condiţii de securitate minimă, angajaţii Distrigaz Sud au montat într-un brad un contor de gaz, în cartierul Forestier, din oraşul Predeal. În mod normal, contoarele de gaz se montează

În condiţii de securitate minimă, angajaţii Distrigaz Sud au montat într-un brad un contor de gaz, în cartierul Forestier, din oraşul Predeal. În mod normal, contoarele de gaz se montează la limită de proprietate sau pe unul dintre zidurile caselor, protejate de o carcasă metalică.

"Instalaţia de gaz <> prin copaci este pusă în funcţiune din iunie 2007, în oraşul Predeal, cartierul Forestier, de către instalatorul Dumitru Constantin şi verificată de şeful său, inginerul Popescu Lucian", a explicat Ion Zangar, localnic din Predeal, fost consilier local. Un inginer al Distrigaz Sud a declarat că instalaţia poate degaja emanaţii de gaz care ar avea drept consecinţă distrugerea florei şi faunei din areal.

Pentru informaţii suplimentare, "Adevărul" a apelat la mai multe filiale ale Distrigaz Sud. De la Distrigaz Sud Predeal nu am aflat decât că directorul este plecat şi că oricum nu pot da niciun fel de declaraţii, pentru că ei reprezintă doar un punct de lucru. Nici de la Distrigaz Sud Braşov nu am aflat nimic, dar am fost îndrumaţi spre Bucureşti. La Distrigaz Sud Bucureşti ni s-a spus că o scrisoare asemănătoare a ajuns şi la sediul lor în urmă cu o săptămână, dar că ei nu au putut identifica persoana care a trimis această sesizare, pentru că pe plic nu era trecută adresa. În aceste condiţii, nu i-au putut trimite niciun răspuns.

Până în momentul în care nu va fi identificată persoana care a trimis scrisoarea la Distrigaz Sud Bucureşti, cazul nu poate fi rezolvat. Scrisoarea trimisă pe adresa "Adevărul" este semnată de Ion Zangar, "cetăţean al oraşului Predeal şi fost consilier local".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite