Distracţie cu vrăjitoarele binelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii sunt invitaţi să deseneze, să cânte şi să danseze în cadrul evenimentului "Misiunea W.i.t.c.h", organizat mâine de editura Egmont România. Cei mici le vor întâlni pe cele cinci

Copiii sunt invitaţi să deseneze, să cânte şi să danseze în cadrul evenimentului "Misiunea W.i.t.c.h", organizat mâine de editura Egmont România. Cei mici le vor întâlni pe cele cinci vrăjitoare aflate de partea binelui şi vor pătrunde în universul lor magic, începând cu ora 11.00, până la ora 20.00.

Desfăşurat la World Trade Plaza din Bucureşti, "Misiunea W.i.t.c.h." propune copiilor şase ateliere creative (desen, ceramică, origami, arte marţiale, horoscop personalizat şi chiromanţie), nenumărate concursuri cu premii speciale (karaoke, costume vrăjitoreşti şi sosii W.i.t.c.h). Programul va include şi lecţii de street dance cu trupa Big Bounce a lui CRBL.

La sfârşitul zilei, fiecare participant va primi câte o misiune specială de la vrăjitoarele W.i.t.c.h., pe care o va îndeplini împreună cu prietenii apropiaţi. Misiunile se referă la transformarea mediului într-un loc mai frumos şi mai curat. Copiii vor fi încurajaţi să trimită dovezi sau fotografii ale realizării misiunilor. Acestea vor face apoi parte dintr-o galerie foto, publicată pe site-ul www.egmont.ro.

Întâlnire cu un desenator de la Disney Cel mai aşteptat moment al zilei va fi întâlnirea fanilor W.i.t.c.h. cu Ettore Gula, unul dintre ilustratorii companiei Walt Disney, care a realizat benzi desenate cu Donald Duck, Mickey Mouse şi Unchiul Scrooge. Revista W.i.t.c.h. a fost lansată în România în aprilie 2003 şi se adresează fetelor şi băieţilor cu vârste între 6 şi 13 ani.

Este publicată în 67 de ţări, are 34 de ediţii şi se vinde în aproximativ 15,4 milioane de copii. Succesul W.i.t.c.h. a determinat şi dezvoltarea unui program impresionant de cărţi, în întreaga lume fiind publicate până în prezent peste 250 de titluri. Din 2005, W.i.t.c.h. a devenit şi serial de desen animate difuzat pe întreg mapamondul, în România fiind transmis de televiziunea Jetix.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite