„Cele mai dure oraşe din lume“, la Discovery Channel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Cele mai dure oraşe din lume“, la Discovery Channel
„Cele mai dure oraşe din lume“, la Discovery Channel

Partea nevăzută a marilor oraşe, multe dintre ele şi atracţii turistice recunoscute, va fi scoasă la lumină de reporterul de investigaţii Donal MacIntryle într-un serial de zece episoade, difuzat la Discovery Channel.

„Cele mai dure oraşe din lume“ va rula în fiecare miercuri, de la ora 21.00, începând de la 2 septembrie. Revoltele interrasiale din Paris, dedesubturile Camorrei, cea mai bogată organizaţie criminală din lume, acţiunile mafiei ucrainene, traficanţii de carne vie din Praga, bandele de traficanţi de droguri din Istanbul, Dublin, Cape Town sau Mexico City sunt câteva dintre subiectele delicate de care se va ocupa reporterul Donal MacIntryle.

Poveştile lumii interlope din aceste oraşe faimoase sunt spuse cu ajutorul localnicilor care au avut de suferit din cauza organizaţiilor criminale, dar şi prin imagini din interiorul acestor bande.

Oameni politici controversaţi, proxeneţi, traficanţi de arme şi jurnalişti de investigaţie care-şi pun viaţa în pericol, completează incursiunea făcută de MacIntryle. Serialul investighează cazuri reale din interiorul lumii interlope din zece oraşe: Miami, Paris, Cape Town, Napoli, Washington, Dublin,
Mexico City, Praga, Istanbul şi Odesa.

Donal MacIntyre, realizatorul reportajelor, a mai prezentat la Discovery Channel seria de antropologie şi călătorie „Edge of Existence“, în care a străbătut lumea şi a trăit alături de diverse triburi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite