Directorul OTV prefera câte doi-trei „băieţei“ odată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Iuga este acuzat că „închiria“ copii pentru a-i satisface dorinţele sexuale, fiind dispus să plătească oricât pentru o partidă de sex cu minori. De obicei, otv-istul racola tineri din cluburile gay. Reţeaua de prostituţie în care este implicat şi directorul OTV Doru Iuga cooptase fotbalişti, avocaţi, preoţi şi chiar politicieni. Aceştia sunt martori în dosar.

Băieţii cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani erau racolaţi de pe străzi sau din familii dezorganizate şi puşi să se prostitueze contra unor sume de bani. Mărturiile tinerilor sunt cutremurătoare, cu atât mai mult cu cât scot la iveală perversiunile la care erau suspuşi.

Magistraţii care au decis arestarea preventivă  a lui Doru Iuga şi a încă şase persoane acuzate de proxenetism şi acte sexuale cu minori au arătat că „inculpaţii au constituit un veritabil grup infracţional, practic o reţea bine organizată, prin intermediul căreia reperau şi recrutau persoane de sex bărbătesc, în mare parte minori, dintre persoanele care se confruntau cu dificultăţi financiare sau persoanele care au o anumită orientare sexuală". Judecătorii au explicat că, prin faptele lor, Iuga şi presupuşii săi complici au exploatat slăbiciunile minorilor, dar şi naivitatea, inocenţa, lipsa de discernământ şi poate pornirile lor de natură sexuală.

Reţeaua de prostituţie cu minori este acuzată că prin orientarea sexuală a creat tinerilor exploataţi depresii, dar şi probleme şcolare şi de comportament care pot să includă abuzul de substanţe dăunătoare, anxietate şi înclinaţii deviante.

Întâlniri în club

Patru minori au depus mărturie împotriva lui Doru Iuga, susţinând că făceau frecvent sex cu acesta în schimbul unor sume de bani. Tinerii susţin că Iuga ar fi ştiut că erau minori.

„Am început să practic prostituţia cu persoane de acelaşi sex în vara anului 2010, prin intermediul lui „Adi BMW", care îmi intermedia întâlnirea cu diferiţi clienţi.  Printre aceşti clienţi s-a aflat şi Doru Iuga, pe care l-am cunoscut într-un club, în urmă cu aproximativ nouă luni, când aveam vârsta de 15 ani. Doru Iuga m-a întrebat dacă sunt homosexual, eu i-am răspuns că da, şi el mi-a oferit 100 de lei să merg cu el acasă. Am ajuns la apartamentul acestuia şi am întreţinut cu el relaţii sexuale orale. După aceea, am stat de vorbă şi, din discuţii, el mi-a spus că îl cunoaşte şi pe fratele meu. Ştiu că fratele meu a întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori cu Doru Iuga. Precizez că apartamentul unde am fost la Doru Iuga se află la etajul 4, cum urci scările, apartamentul din mijloc. În cluburi l-am văzut de mai multe ori pe Doru Iuga, acesta fiind însoţit aproape de fiecare dată de câte doi-trei băieţi tineri", a arătat anchetatorilor un tânăr de 16 ani. În replică, Doru Iuga susţine că nu ştia că băieţii erau minori, iar relaţiile sexuale se consumau de comun acord.

„Scooby" se prostituează în Germania

Doi dintre cei mai activi proxeneţi ai reţelei erau Andrei Stai­covici, zis Adi BMW, şi Costel Ţurcan, zis Scooby. Principalul client era cetăţeanul german Klaus Zender, care se ocupa şi de plasarea tinerilor. El organiza în vila sa de la Snagov petreceri speciale pentru sex cu minori. În timp ce Zender, „Adi BMW" sau Iuga au ajuns după gratii, „Scooby" a fost arestat în lipsă, iar acum dă interviuri la televizor. El a intrat în direct într-o emisiune la Antena 3 şi a declarat că „este la muncă în Germania". Mai exact, a spus „Scooby", se prostituează şi câştigă 400 de euro pe noapte.

"Relaţiile sexuale au avut loc de comun acord şi nu s-a dovedit că persoanele cu care am întreţinut raporturi sexuale erau minore."
Doru Iuga
director OTV

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite