Directorul Caminului de la Urlati a fost demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Centrului de Recuperare Neuropsihiatrica din localitatea prahoveana Urlati, Silviu Dontu, a fost eliberat din functie. In urma cu doua zile, Adevarul a publicat un material tulburator

Directorul Centrului de Recuperare Neuropsihiatrica din localitatea prahoveana Urlati, Silviu Dontu, a fost eliberat din functie.
In urma cu doua zile, Adevarul a publicat un material tulburator despre conditiile inumane in care erau cazati bolnavii la Urlati, acestia dormind cate doi in pat, primind apa cu cana printre gratii si facandu-si nevoile fiziologice intr-un butoi situat in mijlocul camerei. In unitate exista doar trei infirmiere pe tura, iar medicul psihiatru este pensionar si nu poate acorda asistenta permanenta. La acest moment, centrul are 60 de posturi vacante in schema, iar la eventualele concursuri se prezinta putine persoane calificate. In prezent, in unitate sunt internati 248 de pacienti pe 189 de paturi. O echipa de control de la Bucuresti sosita aici a dispus mai multe masuri urgente, printre care interzicerea internarii unor noi pacienti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite