Directori demisionari în Primăria Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instalarea liberalului Ilie Bolojan ca edil în oraşul de pe Criş a făcut deja două victime în primărie. Directorul economic Emilian Sala şi-a înaintat, marţi, demisia, el fiind al doilea

Instalarea liberalului Ilie Bolojan ca edil în oraşul de pe Criş a făcut deja două victime în primărie. Directorul economic Emilian Sala şi-a înaintat, marţi, demisia, el fiind al doilea înalt funcţionar al municipalităţii care părăseşte instituţia.

Sala a urmat gestul omologului său de la Direcţia Tehnică, Dumitru Fildan, care a demisionat şi el săptămâna trecută. Surse apropiate arhitectului-şef Andrei Luncan precizează că şi acesta ar intenţiona să plece, dar Luncan a infirmat zvonul.

Sala a declarat că vrea să părăsească instituţia în care a lucrat mai mult de 15 ani, deoarece nu mai are nicio tragere de inimă să continue. "Nu mai am nicio motivaţie să rămân, credeţi-mă, absolut niciuna!", a spus directorul demisionar.

La începutul campaniei electorale, Ilie Bolojan critica "filtrul îmbâcsit" din primărie, care obliga cetăţenii şi investitorii "să suporte cheltuieli colaterale", arătând că acest "filtru" a fost creat şi întreţinut şi cu contribuţia funcţionarilor superiori din instituţie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite