Director ameninţat după ce a renegociat contractele de la Sf. Pantelimon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două luni de la schimbarea conducerii de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Bucureşti, renegocierea contractelor cu diferite firme a adus economii de aproape 10 miliarde de

După două luni de la schimbarea conducerii de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Bucureşti, renegocierea contractelor cu diferite firme a adus economii de aproape 10 miliarde de lei. Noul director spune însă că a supărat grupurile de interese din lumea medicală, primind ameninţări, iar maşina i-a fost spartă după ce a făcut publice aceste nereguli în gestiunea spitalului.
Directorul dr. Dan şerban a declarat că numai din renegocierea contractului pentru sistemul informatic al spitalului s-au economisit peste 50.000 de euro. "Valoarea contractului era de 79.000 de euro, iar fosta conducere a încheiat două contracte diferite pentru a nu fi nevoie de licitaţie. Pentru serviciul de pază se plăteau 50.000 de euro pe an, iar firma nouă care a preluat această sarcină are un preţ cu 22.000 de euro mai mic şi asigură paza non-stop", a mai spus dr. Dan şerban. Pentru deşeurile rezultate din activităţile medicale, spitalul plătea 2,3 miliarde de lei, iar acestea erau arse la Spitalul Elias.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite