Director, în greva foamei pentru bunăstarea angajaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mai veche dispută politică dintre directorul conservator al furnizorului de apă rece şi primarul social-democrat al Galaţiului a îmbrăcat ieri forma melodramatică a grevei foamei. "Datorită

O mai veche dispută politică dintre directorul conservator al furnizorului de apă rece şi primarul social-democrat al Galaţiului a îmbrăcat ieri forma melodramatică a grevei foamei. "Datorită implicării politicului în actul de management şi pentru discreditarea managerului acestei societăţi, angajaţii au fost afectaţi material. Mă doare acest lucru", spune, vorbind despre el la persoana a treia, psihologul Ion ştefan, directorul Apă-Canal Galaţi, furnizorul local de apă rece. "Fac greva foamei pentru a putea acorda drepturile salariale angajaţilor din societate. Voi muri dacă va fi cazul pentru ca aceşti oameni să-şi primească în totalitate drepturile", susţinea ieri ştefan.
Până în prezent, niciuna dintre măririle salariale nu a fost aprobată de autoritatea locală, tichetele de masă neputând fi acordate pentru că, în urma divizării, Apă-Canal a preluat datorii cifrate în prezent la 120 de miliarde.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite