Diane Lane, "Infidela"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antena 1, sâmbătă ora 20.30 Filmul despre o relaţie extraconjugală i-a adus actriţei o nominalizare la Oscar Richard Gere îşi schimbă genul de roluri abordate, de la

Antena 1, sâmbătă ora 20.30

Filmul despre o relaţie extraconjugală i-a adus actriţei o nominalizare la Oscar

Richard Gere îşi schimbă genul de roluri abordate, de la protagonistul şarmant şi atrăgător la personajul secundar de soţ încornorat şi răzbunător.

Connie Sumner (Diane Lane) are tot ce şi-ar putea dori o femeie: un soţ bun, atent şi iubitor, un copil minunat şi deştept şi o casă în suburbiile oraşului New York. Practic, soţul ei, Edward Sumner (Richard Gere), nu i-a greşit cu nimic, dar ea simte că relaţia lor nu mai este la fel ca la început.

Dintr-o întâmplare, Connie îl cunoaşte pe francezul Paul (Olivier Martinez) pe o stradă din cartierul newyorkez Soho şi, fără să-şi dea seama de ce, îi acceptă invitaţia de a merge la el acasă, în apartamentul acestuia. Pasiunea îi cuprinde pe amândoi şi se transformă cu uşurinţă în obsesie, pe măsură ce relaţia lor extraconjugală avansează.

Nu trece mult până ca Edward să-şi dea seama că ceva nu este în regulă la el acasă şi încearcă să afle motivul pentru schimbarea din atitudinea soţiei lui.

Remake după un film franţuzesc

Regizorul Adrian Lyne şi-a dorit să facă un film cu suspans, un thriller erotic în stilul lui Alfred Hitchcock. Inspiraţia sa a constituit-o pelicula din 1968 "La Femme Infidele" ("Femeia infidelă"), regizată de Claude Chabrol.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite