UPDATE: De mâine, două târguri imobiliare. Dezvoltatorii oferă maşini şi yachturi cadou.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE: De mâine, două târguri imobiliare. Dezvoltatorii oferă maşini şi yachturi cadou.
UPDATE: De mâine, două târguri imobiliare. Dezvoltatorii oferă maşini şi yachturi cadou.

Târgul Naţional Imobiliar (TNI) şi TIMON se vor desfăşura între 24 şi 27 sepetembrie, la Palatul Parlamentului şi în Piaţa Constituţiei.

La ediţia din această toamnă  a Târgului Imobiliar Naţional  (tIMOn) vor fi prezente 70 de firme expozante cu peste 120 de proiecte din Bucureşti şi din ţară. „În premieră la tIMOn, peste 70% dintre expozanţi vor avea locuinţe finalizate sau cu finalizare până la sfârşitul anului, pentru că oamenii nu mai cumpără iluzii şi, din fericire, cei mai multi dintre expozanţii au înţeles acest lucru”, se precizează într-un comunicat al organizatorilor expoziţiei.

 
La tIMOn nu vor fi prezente companii asupra cărora planează suspiciuni sau care au probleme legate de posibile insolvenţe. „Dupa ce am reuşit să triem ofertele serioase de cele neserioase, au rămas, totuşi, câteva situaţii exceptionale care demonstrează ca unii dezvoltatori, mai mici sau fără susţinere internaţională, au fost mai afectaţi de criză decat alţii”, spun organizatorii.

420 de euro pe metru pătrat


Ofertele sunt pentru toate tipurile de buget. Vor putea fi găsite preţuri de 420 de euro pe metru pătrat sau sau case pe pământ cu 78.000 de euro. Astfel, Domus Stil, dezvoltator din Bucureşti, promovează apartamente cu două camere  la 49.000 de euro, alături de care se oferă cadou o maşină, iar o vilă de 200 de metri pătraţi în complexul rezidenţial Sălaj Residence costă 83.000 de euro, inclusiv TVA. Dezvoltatorul acceptă ca ca avans garsoniera sau maşina veche a clientului. O locuinţă în complexul Avangarde rezidenţial este oferită cu un preţ de  599 de euro pe metru pătrat. În ansamblurile Red House Prelungirea Ghencea şi Topaz – Drumul Taberei, cele mai ieftine garsoniere vor costa aproximativ 33.000 de euro, fără TVA.


La polul opus se situează ofertele de lux, pentru care bonusurile sunt pe măsură. Lotus Cişmigiu le-a pregătit clienţilor abonamente VIP la Operaă, la Teatrul Naţional şi la fitness, iar pentru case cumpărate în Flamingo Garden sau Flamingo City se vor primi cadou yachturi. 
La târg vor exista şi secţiuni speciale expo garden şi expo auto. Printre mărcile auto prezentate de BDT Group se vor regăsi Ford, Mazda, Jeep, Land Rover, Jaguar, Saab, Chrysler, Dodge şi  maşini premium din divizia Carlex .Intrarea la expoziţie este gratuită.

85 de companii la TNI

 De cealaltă parte, Târgul Naţional Imobiliar (TNI) se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 4.000 de metri pătraţi, în sala Unirea a Palatului Parlamentului, şi va însuma peste 85 de companii implicate în mod direct în segmentele imobiliar şi financiar. Intrarea la această expoziţie costă 5 lei.

La TNI vor fi expuse atât proiecte imobiliare noi, cât şi locuinţe vechi, dar va exista şi o secţiune specială dedicată celor 300 de apartamente incluse în programul „Prima Casă“.

Ambele târguri au acelaşi program de funcţionare, de joi până sâmbătă între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică în intervalul 10.00-16.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite