Deţinuţii evadaţi din penitenciar, recuperaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei cinci deţinuţi de la Penitenciarul de Minori şi Tineri (PMT) Craiova care au tăiat gratiile celulei şi au evadat din închisoare miercuri noapte, au fost prinşi de jandarmi. În momentul

Cei cinci deţinuţi de la Penitenciarul de Minori şi Tineri (PMT) Craiova care au tăiat gratiile celulei şi au evadat din închisoare miercuri noapte, au fost prinşi de jandarmi. În momentul în care au fost surprinşi deţinuţii reuşiseră să treacă de gardurile exterioare ale unităţii. Toţi cei cinci tineri erau încadraţi la regimul semideschis în cadrul închisorii şi repartizaţi într-o singură celulă de detenţie. "Tinerii au evadat în jurul orei 10,45. Cu ajutorul unei pânze de bonfaier au tăiat gratiile de la celula în care se aflau, poziţionată la etajul 1 al închisorii, şi au pătruns în curtea unităţii.

Paznicii i-au somat să se oprească, dar tinerii nu au reacţionat în niciun fel şi au escaladat gardurile închisorii, ieşind din incinta unităţii. La scurt timp, tinerii au fost prinşi de jandarmi şi încarceraţi din nou în PMT Craiova", a declarat Dorina Preduţ, purtătorul de cuvânt al penitenciarului. PMT Craiova a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate modalitatea în care tinerii au intrat în posesia pânzei de bonfaier pentru a tăia gratiile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite