Destăinuiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compromis sau sentiment? Ades dăm nas în nas cu ceea ce se numeşte o întâlnire fericită - adică inteligenţa lui, constând în ani mulţi, averi adunate, funcţie politică sau cel puţin

Compromis sau sentiment?

Ades dăm nas în nas cu ceea ce se numeşte o întâlnire fericită - adică inteligenţa lui, constând în ani mulţi, averi adunate, funcţie politică sau cel puţin publică, afaceri la nivel înalt, divorţat sau holtei, şi frumuseţea ei, măsurată în sâni falşi, păr colorat, picioare lungi, liceu neterminat. Toţi factorii media preaslăvesc fericitele cupluri pentru nemaipomenita dragoste mărturisită cu zâmbetul pe buze, în diverse ipostaze în care sunt întâlniţi "întâmplător" de camerele de luat vederi.


Hei! E doar un mare compromis pe care feţele îl fac pentru o poziţie în societate, o situaţie materială mai bună, sau infiltrarea în diverse domenii publice pe posturile unora care au făcut o facultate, care s-au străduit să muncească în condiţii grele pentru a profesa cinstit. Exemplele acesta sunt atât de ridicate în slăvi, încât fetiţele de 10-12 ani şi-au făcut un scop în viaţă din căsătoria cu un om bogat.

Ziarele difuzează poze cu fete tinere aproape goale, pe care le expun ca la o prezentare de carne vie, de unde şacalii îşi aleg noul trofeu. La modă sunt topurile cu cei mai bogaţi, cei mai râvniţi oameni şi, lăsând pe ultimul plan şcoala şi familia, fetele fac orice pentru mirajul confortului oferit de bani în defavoarea fericirii şi a satisfacţiei de a trăi din munca lor.


Nu e greu să-i învăţăm pe tineri că există sentimente pe care nu trebuie să le ascundă, că pot avea încredere în propriile forţe, că se pot descurca în viaţă fără să se vândă, cu inteligenţă şi cu posibilităţile pe care şi le creează. Să le dăm posibilitatea unor examene ale lor cu ei înşişi care să-i ajute. Să-i învăţam de mici să iubească animalele ca mai târziu să-i poată proteja pe cei fără apărare, să le dăm în familie posibilitatea să zboare cu propriile lor aripi, să nu cerşească de la viaţă poziţie în societate, bani, favoruri, câştiguri uşoare.

Învăţaţi-i să-şi imagineze că pot fi ceea ce vor ei să fie, fără constrângeri şi fără compromisuri!
Unii îşi doresc copii pe care să-i poată învăţa întinderea valorilor morale, dar nu pot avea urmaşi, iar alţii dau viaţă la întâmplare şi aruncă puii de om fără niciun ajutor într-o lume murdară, fără să le dea posibilitatea întâlnirii cu moralitatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite