"Desigur... poate că...": un love story - ghicitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

comedie romantică Proaspăt întoarsă de la prima lecţie de educaţie sexuală predată la şcoală, o fetiţă de 10 ani îşi roagă tăticul, aflat în curs de divorţ, să-i

comedie romantică

Proaspăt întoarsă de la prima lecţie de educaţie sexuală predată la şcoală, o fetiţă de 10 ani îşi roagă tăticul, aflat în curs de divorţ, să-i povestească despre viaţa lui înainte de căsătorie şi cum a cunoscut-o şi s-a îndrăgostit de viitoarea lui soţie, adică de mama ei. Iar tatăl îi propune un joc: îi va povesti, dându-le nume fictive, despre cele trei femei care au jucat un rol important în existenţa lui, fetiţa urmând să ghicească din cele povestite care este mama ei.

După ce a fost nominalizată la un Oscar pentru rolul din adorabila comedie "Fiecare se crede normal" despre o familie de trăsniţi, noul copil-minune al Holwyoodului Abigail Breslin îi dovedeşte încă o dată talentul, conturând un personaj de care te ataşezi imediat.

În rolul tatălui: Ryan Reynolds, un tânăr actor promiţător. Un film, care iese din tiparele obişnuite, despre cărările nebănuite ale dragostei şi surprizele pe care le comportă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite