Designerii anului fac show la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Designerii anului fac show la Cluj-Napoca
Designerii anului fac show la Cluj-Napoca

Evenimentul va fi moderat de cunoscutul model Monica Columbeanu şi va avea, ca invitat special pe Irina Columbeanu. Clujenii pot urmări un spectacol de modă ce va avea loc în această seară, pe scena amplasată la intrarea din Iulius Mall.

Designerii anului, Laura Olteanu şi Mihai Albu, desemnaţi în cadrul celei mai recente ediţii a Bucharest Fashion Week, vor prezenta în premieră, la Cluj, 20 de piese vestimentare ale colecţiei „Addicted to rock”. Colecţia are puternice influenţe din curentul rock şi va avea două secţiuni: una de rochii de mireasă, iar cealaltă de rochii de seară.
„Este o colecţie lansată în toamnă. Accesoriile vin să completeze conceptul artistic Laura Olteanu, aşa încât să iasă ceva unitar şi special. Va fi mai mult decât o prezentare de modă va fi un adevărat spectacol”, a declarat designerul Mihai Albu. Laura Olteanu a precizat că rochiile sunt scumpe deoarece au fost intens lucrate, preţul acestora fiind cuprins între 1.500 şi 3.000 de euro.

La doar doi ani, are bani pentru studii

Evenimentul este găzduit de Monica Columbeanu, iar invitată specială pe catwalk a acestui eveniment este Irina Columbeanu, fiica acesteia. „Irina munceşte încă din prima zi de naştere. Toţi banii strânşi de ea sunt depuşi în contul ei personal, astfel încât pot spune că are deja bani pentru studii”, a mărturisit Monica.
Seara va fi deschisă de o prezentare a celor mai noi colecţii de primăvară-vară 2009, pentru copii şi adulţi, a unor branduri din Iulius Mall.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite