Descoperire macabră la Viroaga: oseminte de copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe articole de îmbrăcăminte şi fragmente de oase au fost găsite sâmbătă în apropiere de Viroaga, la trei kilometri de locul unde, la data de 17 mai 2008, a fost semnalată

Mai multe articole de îmbrăcăminte şi fragmente de oase au fost găsite sâmbătă în apropiere de Viroaga, la trei kilometri de locul unde, la data de 17 mai 2008, a fost semnalată dispariţia unui copil de trei ani.

Descoperirea a fost făcută de un localnic, care a sesizat poliţiştii din Cerchezu. O echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului, iar poliţiştii urmează să stabilească dacă este vorba de trupul lui Alis Sezer, dispărut în urmă cu mai bine de două luni.

Dispariţia copilului a fost semnalată în seara zilei de 17 mai, la poliţia din comuna Cerchezu. Alis Rufan, de 23 de ani, le-a spus poliţiştilor că micuţul s-a pierdut în timp ce se juca. Părinţii au mai găsit doar unul dintre adidaşii copilului.

Încă de la dispariţia sa, anchetatorii dăduseră drept posibil ca minorul să fi fost atacat de şacalii din zonă, iar ipoteza este încă luată în considerare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite