Deputata PRM Daniela Buruiană şi-a evaluat semnătura de pictor naiv la 200.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În declaraţia de avere depusă pe 16 ianuarie 2006, deputatul Partidului România Mare Daniela Buruiană şi-a evaluat şase tablouri pictate de ea între anii 1980 - 2004 la suma de 200.000 euro,

În declaraţia de avere depusă pe 16 ianuarie 2006, deputatul Partidului România Mare Daniela Buruiană şi-a evaluat şase tablouri pictate de ea între anii 1980 - 2004 la suma de 200.000 euro, întrecând astfel cu mult, ca valoare, colecţia declarată de Adrian Năstase. Făcând o medie, rezultă că un tablou al deputatei costă 33.333 euro, adică acelaşi preţ cu care a fost vândut "Drum de ţară" al celebrului Nicolae Grigorescu.
De altfel, Daniela Buruiană nu este la prima declaraţie de avere completată în bătaie de joc. În urmă cu doi ani, căţeluşa Cici devenea celebră apărând la "bunuri mobile". Tot atunci era trecut şi "un tablou de o inestimabilă valoare cu Silviu Brucan", ceva mai jos fiind scrisă lozinca "Jos Mafia, sus Patria!". În declaraţia de la acea dată, mai apăreau 10 hectare de teren în jungla Amazonului, 2 metri pătraţi loc de veci ca teren intravilan şi o casă de locuit - "Cassa Loco". În dreptul rubricii casa de vacanţă era trecut "cort în portbagajul maşinii", iar la spaţii comerciale sau de producţie - "bucătăria personală". Atunci, Daniela Buruiană a declarat că hackerii au spart site-ul Camerei Deputaţilor şi i-au modificat datele. Se pare că aceştia o mai urmăresc încă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite