Depeche Mode are Sistem în deschidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

se află printre cei aleşi…- Veţi cânta în deschiderea concertului pe care românii îl aşteaptă cu sufletul la gură. Ce înseamnă acest lucru pentru voi?- Este o ocazie deosebită,

se află printre cei aleşi…
- Veţi cânta în deschiderea concertului pe care românii îl aşteaptă cu sufletul la gură. Ce înseamnă acest lucru pentru voi?
- Este o ocazie deosebită, unică, să cânţi pe cel mai mare stadion din România în deschiderea concertului unei trupe occidentale în mare vogă, aşa cum este Depeche Mode. Am mai cântat pe Stadionul "Lia Manoliu" la Gala Hagi şi a fost o experienţă extraordinară. Sperăm ca pe 23 iunie să fie cel puţin la fel ca atunci. Oricum, suntem tare bucuroşi că vom fi acolo. şi vom munci mult pentru acest show special.
- Cum v-au ales pe voi şi pe cei de la şuie Paparude impresarii celor de la Depeche?
- Aveam de mai mult timp în minte o astfel de colaborare pentru Sistem, mai ales că Michi (şuie Paparude) a şi scris două piese pentru următorul nostru album. Aşa că am trimis organizatorilor din România (firma Emag!c Entertainment) un kit de prezentare făcut la cele mai înalte standarde. Ei, la rândul lor, au trimis materialele către managerul Depeche Mode, care a luat hotărârea ca Sistem şi şuie Paparude să deschidă concertul din România.
- Câte piese veţi cânta în concertul din 23 iunie şi aş vrea să ştiu dacă v-aţi gândit la o punere în scenă mai specială?
- Va fi un recital de 30 minute. Vom cânta atât piese ale trupei Sistem, cât şi pe cele ale celor de la şuie Paparude. Nota de originalitate a acestui spectacol va fi legată de un repertoriu comun al celor două trupe, un recital care va dura aproximativ 20 minute. Va fi un repertoriu compus special pentru acest eveniment. În plus, sigur că vom încerca să facem un show total, cu efecte speciale, aşa cum îi stă bine trupei Sistem şi cum ne-am obişnuit fanii. Nu ştim însă cât de mult ni se va permite să facem din tot ceea ce ne-am propus. şedinţele de producţie vor începe de abia peste vreo două săptămâni. În acest moment, nu ştim nici măcar cum va arăta scena. Oricum, nu vreau să spun prea multe despre acest show, pentru că sunt sigur că, pe parcursul repetiţiilor comune cu şuie Paparude, ne vor veni o mulţime de idei noi.
- Publicul vrea să afle câţi dintre voi sunteţi fani Depeche şi dacă vreunul a adoptat moda lor, în copilărie?
- Am ascultat cu toţii muzica celor de la Depeche Mode şi ne place, dar nu putem spune că suntem fani în sensul adevărat al cuvântului.
- Care este programul Sistem până în data de 23 iunie şi ce turnee mai aveţi?
- Suntem angrenaţi în cel mai mare turneu pe care l-a avut vreodată formaţia Sistem. Alături de sponsorii noştri, vom fi într-un turneu naţional care cuprinde 20 de oraşe, din 24 aprilie până pe 10 septembrie. Pe lângă aceste concerte, vom reprezenta România la Bruxelles pe 6 mai. Suntem invitaţi la zilele oraşului Kiev pe 28 mai. Mai sunt nişte discuţii pentru un concert în Turcia, dar încă nu am semnat nimic.
- Ce aţi vrea voi să se ştie despre voi şi nu s-a spus până astăzi?
- Suntem încă de puţin timp pe piaţă. Lumea va avea ocazia să descopere trupa noastră din ce în ce mai mult, odată cu timpul. Sistem mai are încă multe de spus.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite