Democraţii acuză "monstruoasa coaliţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în problema şefilor serviciilor secrete. Prin acest vot, cele două Birouri permanente i-au solicitat preşedintelui Traian Băsescu să ceară în scris parlamentului eliberarea din funcţie a

în problema şefilor serviciilor secrete. Prin acest vot, cele două Birouri permanente i-au solicitat preşedintelui Traian Băsescu să ceară în scris parlamentului eliberarea din funcţie a directorilor SRI şi SIE. Acum, secretarul general al PD a apreciat că atitudinea liberalilor a fost "complet nesinceră". "Sesizăm tot mai multă necolegialitate şi lipsă de sinceritate la o parte din PNL", a apreciat Blaga. El a amintit de faptul că, recent, PNL a propus retragerea trupelor române din Irak fără să se consulte întâi cu colegii din Alianţa D.A., apoi au făcut un "întreg spectacol" legat de legile siguranţei naţionale, iar săptămâna trecută au venit cu o nouă "mutare în plic": reducerea numărului de secretari de stat.
Blaga a spus că liderii liberali nici măcar nu ştiu cu exactitate numărul secretarilor de stat, aceştia fiind "de câteva ori mai mulţi" decât cei anunţaţi după şedinţa de guvern de acum o săptămână. Liderul democrat nu a oferit însă, ieri, nicio soluţie pentru a se pune capăt acestor dispute din interiorul Alianţei D.A. PNL a cerut o reuniune a conducerii acestei alianţe, dar democraţii au spus că aceasta nu este posibilă din cauză faptului că numeroşi lideri ai partidului sunt în vacanţă.
Întrebat, ieri, dacă preşedintele Traian Băsescu va răspunde solicitării conducerii PNL de a nominaliza rapid noii şefi ai serviciilor secrete, Blaga a răspuns sec: "Preşedintele o să fie extrem de emoţionat".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite