Delta şi Litoralul „atacă“ turismul de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile de turism pun la bătaie alternative atractive pentru cei care vor să renunţe, anul acesta, la tradiţionala excursie la munte de Sărbătorile de iarnă.

Servicii de patru stele şi un miniconcediu relaxat, într-o atmosferă romantică: aceasta este oferta hotelierilor de la Marea Neagră şi din Delta Dunării pentru sărbătorile ce bat la uşă. Agenţiile au pregătit pachete promoţionale ce îmbină tradiţionalul cu vacanţa de relaxare şi spa.

Oferta este variată: pachetele de servicii sunt cu cazare inclusă sau doar pentu serile festive, în funcţie de preferinţa clientului. Spre exemplu, în staţiunea Mamaia, o cină de Crăciun la restaurantul hotelui de patru stele „Vega" (5 stele), costă 145 de lei/persoană, sumă în care nu este inclusă cazarea.

Un alt pachet, cu patru nopţi de cazare şi mese incluse, este oferit la preţul de 450 de lei/persoană, la Hotelul „Splendid" (4 stele).  Soluţia mai ieftină este oferită de Hotelul „Flora" (3 stele):  plăteşti două nopţi de cazare şi stai trei noţi, fără mic dejun inclus. Pachetul este oferit la 230 de lei, în cameră dublă.

Ofertele de Crăciun în Deltă sunt mai puţine, însă pe măsură: pensiunea de trei margarete „Delta Rustic 3", din Mahmudia, oferă trei nopţi de cazare cu totul inclus, plus acces gratuit la spa şi jacuzzi, la preţul de 480 de lei /persoană, cazarea fiind în cameră dublă.

Revelion dobrogean

Mult mai numeroase şi mai diversificate sunt ofertele de Revelion. Cei care vor ­să-şi petreacă noaptea dintre ani la malul mării mare pot opta pentru un minisejur la patru stele la „Vega", cu două nopţi de cazare incluse şi cina festivă de Revelion, la 1.185 de lei/persoană. Hotelul „Megalos" (3 stele) din Constanţa oferă două nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi acces la petrecerea de Revelion, la un preţ de 270 de lei/persoană.

Cei care doresc să întâmpine noul an în Delta Dunării, într-o atmosferă festivă cu specific pescăresc, sunt aşteptaţi la hotelul de 4 stele „Wels" din Băltenii de Sus. Pachetul costă 1.180 de lei, cu trei nopţi de cazare, pensiune completă şi acces gratuit la spa şi jacuzzi. Pentru aceleaşi servicii plăteşti mai puţin la pensiunea „Delta Rustic": 580 de lei, cu trei nopţi de cazare incluse.

„Dacă în acest an vreţi să schimbaţi schiul pe romantism şi provocare, alegeţi să petreceţi intrarea în Noul An la malul Mării Negre pe litoral sau în Delta Dunării", a declarat Corina Martin, preşedinta Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării.

480 de lei de persoană costă trei zile de Crăciun în Delta Dunării

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite