Delhaize a finalizat achiziţia supermarketurilor Prodas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delhaize a finalizat achiziţia supermarketurilor Prodas
Delhaize a finalizat achiziţia supermarketurilor Prodas

Grupul belgian Delhaize, unul dintre cei mai importanţi competitori de pe piaţa mondială de retail, a anunţat finalizarea procesului de achiziţie a patru supermarketuri Prodas din Bucureşti, informează Reuters.

Cele patru magazine Prodas Supermarket au fost preluate prin intermediul Mega Image, subsidiara grupului Delhaize în România. Acordul de preluare urmează să fie aprobat de autorităţile române din sectorul antitrust.
Rezultatele financiare ale celor patru magazine Prodas vor fi consolidate în cifra de afaceri a grupului Delhaize începând cu data de 13 iulie 2009.
Anul trecut, cele patru supermarketuri au înregistrat venituri de 12,3 milioane de euro, informează sursa citată.

Creşteri de peste 20%

Retailerul belgian Delhaize Group a cumpărat, anul trecut, şi reţeau de hipermarketuri la Fourmi, marea parte dintre ele fiind, deja, rebrenduite sub marca Mega Image.
Divizia România-Indonezia a Delhaize a raportat, în primul trimestru al acestui an, venituri de 53 de milioane de euro, în creştere cu 20,1%, ca urmare a extinderii prin achiziţia reţelei de magazine La Fourmi. 
Grupul belgian a deschis în România, de la intrarea pe piaţa internă, în urmă cu cinci ani, 40 de magazine Mega Image, dintre care 37 sunt în Bucureşti, două în Constanţa şi unul în Ploieşti.


 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite