Delahoya, festival de mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de muzică electronică vor dansa, anul acesta, în cort. Festivalul de muzică electronică Delahoya va avea loc în parcarea de la Polus Center. A 13-a ediţie a Festivalului de muzică electronică Delahoya se urbanizează şi mai mult decât ultimele trei ediţii.

Ceea ce a fost, odată, un eveniment de referinţă în Transilvania a devenit, anul acesta, un festival de mall. Timp de trei zile, în perioada 22-24 mai, festivalul se va desfăşura în parcarea şi în interiorul complexului comercial Polus Center. Potrivit organizatorilor, în  acest an se va renunţa parţial la conceptul de festival în aer liber, „pentru a preîntâmpina orice neplăcere cauzată de condiţii meteo nefavorabile, cum s-a întâmplat de câteva ori în trecut”, se arată într-un comunicat transmis astăzi de organizatorii evenimentului. Astfel, în nopţile de 22 şi 23 mai, petrecerea va avea loc într-un cort special, amplasat în parcarea complexului comercial Polus Center Cluj.O altă noutate adusă de această ediţie a Festivalului Delahoya este organizarea unor workshopuri demonstrative, susţinute de DJ-i, hairstilişti sau creatori de modă. „Festivalul se va adresa, astfel, nu doar iubitorilor de muzică electronică”, a precizat Dafina Suciu, PR-ul festivalului.

Interzis minorilor

Detaliile legate de invitaţi sau preţul biletelor nu au fost încă stabilite. Cert este că, anul acesta, locaţia este una complet diferită faţă de ceilalţi ani. Primele 9 ediţii s-au desfăşurat pe dealul şi lângă pădurea Hoia, iar în ultimii trei ani, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Anul trecut, organizarea festivalului a lăsat de dorit, iar buna dispoziţie a publicului a fost ştirbită de vremea nefavorabilă. Intrarea în locaţii va fi permisă doar celor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite