Definirea şi aplicarea strategiilor, predate de experţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alan P. Brache, partener şi vicepreşedinte al companiei Kepner Tregoe, va susţine în România o conferinţă cu tema "Definirea şi implementarea strategiilor" şi care va avea ca subiecte de

Alan P. Brache, partener şi vicepreşedinte al companiei Kepner Tregoe, va susţine în România o conferinţă cu tema "Definirea şi implementarea strategiilor" şi care va avea ca subiecte de bază: analiza, alegerea şi implementarea strategiilor, paşii esenţiali care determină transformarea iniţiativelor strategice în rezultate cu impact maxim. Expunerea va avea loc în data de 13 martie 2007 şi va fi susţinută prin studii de caz relevante. Brache este autor a numeroase cărţi de management. Cea mai recentă prezintă concepte, instrumente şi soluţii de diagnostic necesare implementării strategiei de la nivelul managerial la toate nivelurile operaţionale ale unei companii. Ea are ca scop transformarea viziunii unei companii în realitate. Cartea a fost publicată anul trecut şi se numeşte: "Implementarea: Cum să transformi iniţiativele strategice în rezultate excepţionale" (în engleză: "Implementation: How to Transform Strategic Initiatives into Blockbuster Results").

Compania americană este Kepner-Tregoe, membră a grupului United Business Development şi îşi desfăşoară activitatea în 44 de ţări. Ea are o experienţă de 45 de ani în domeniul consultanţei şi instruirii bazate pe procese raţionale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite