Băsescu: Declinul crizei va fi stopat în trimestrul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat sâmbătă că în trimestrul al treilea al acestui an se va reuşi stoparea declinului crizei, iar în trimestrul al patrulea se va ajunge la nivelul anului trecut.

Şeful statului a adăugat la Băile Tuşnad că România va ieşi din criză odată cu celelalte ţări europene şi cu marile economii ale lumii.

"România nu poate ieşi singură din criză. Am auzit politicieni care au acuzat Guvernul că nu scoate ţara din criză. Singura măsură pe care o poate lua Guvernul este să diminueze efectele acesteia, aşa fac şi celelalte guverne ale ţărilor europene. Resursele noastre sunt mult prea mici pentru a ne transforma într-o locomotivă", a precizat Băsescu.

El a mai spus că în trimestrul al treilea se va reuşi stoparea declinului crizei şi ne vom situa pe un palier de creştere negativă, iar în trimestrul al patrulea se speră ajungerea la nivelul anului trecut.

Traian Băsescu a spus că ar putea însă să şi greşească, dar speră să fie iertat pentru că şi marii analişti economici au fost iertaţi atunci când au dat previziuni greşite legate de criză.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite