Declaratie, cifra si remarcatii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte executiv al BCR, Manfred Wimmer (foto), a explicat de ce a preferat ca banca pe care a condus-o să nu acorde credite în franci elveţieni, renunţând la o cotă importantă

Fostul preşedinte executiv al BCR, Manfred Wimmer (foto), a explicat de ce a preferat ca banca pe care a condus-o să nu acorde credite în franci elveţieni, renunţând la o cotă importantă de piaţă.

Nu am acordat împrumuturi în franci elveţieni şi am pierdut. Creditarea în franci elveţieni este o activitate iresponsabilă în România.
Manfred Wimmer, bancher

21 de accidente rutiere au provocat 20 dintre persoanele suspectate că şi-au obţinut permisele auto cu ajutorul poliţiştilor argeşeni arestaţi pentru corupţie

ANCA PARGHEL.

După ce a învins o dată cancerul la sân, artista înfruntă din nou această boală, dar nu şi-a pierdut zâmbetul şi optimismul. Ea a cântat pentru alţi pacienţi şi s-a împrietenit cu toată lumea din spital. Exemplul său trebuie să ne susţină în fiecare zi, atunci când ne e mai greu.

ANDREEA MARIN.

Este expresia cea mai tristă a noului cult al personalităţii insinuat de câţiva ani în România prin tot felul de revistuţe mondene. Cât de departe de realitate trebuie să fi ajuns ambasadoarea UNICEF dacă s-a dus tocmai în Africa ca să realizeze un pictorial printre copiii tanzanieni, îmbrăcată cu ţinute de sute de euro şi purtând nişte banane pe cap?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite