Declaratie, cifra si remarcatii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Geoană (foto) şi-a certat şoferul, fiindcă acesta l-a aşteptat cu motorul pornit, spunând că acest lucru nu ar fi fost tolerat în Elveţia. Corect, dar în Elveţia nu sunt tolerate

Mircea Geoană (foto) şi-a certat şoferul, fiindcă acesta l-a aşteptat cu motorul pornit, spunând că acest lucru nu ar fi fost tolerat în Elveţia. Corect, dar în Elveţia nu sunt tolerate nici apucăturile politicienilor români - demagogia, lipsa de cvorum sau votul la două mâini.

Să dea maşina mai în faţă un pic şi să oprească motorul, că e efect de seră. În Elveţia îi bătea unul cu pumnul în capotă dacă stătea cu motorul pornit pe căldura asta.
Mircea Geoană, preşedinte PSD

4.000 de euro este nivelul mediu al scăderii preţurilor apartamentelor de trei camere din Capitală înregistrat în iunie comparativ cu luna mai, potrivit companiilor de consultanţă imobiliară

CLAUDIU VASILACHE.

Muncitorul român stabilit în Italia le-a dat o lecţie serioasă italienilor. Pe 27 iulie, el a găsit un portofel plin cu 1.000 de euro într-un autobuz şi s-a grăbit să-i dea proprietarului, un bătrânel care tocmai îşi încasase pensia. Românul a fost dat ca exemplu de presa din Peninsulă pentru fapta sa.

MARIAN VANGHELIE.

Potrivit Realitatea TV, primarul sectorului 5 vrea să fie prim-ministru. Vanghelie s-a aşezat pentru câteva momente pe fotoliul premierului Tăriceanu atunci când s-a prezentat la întâlnirea organizată de guvern pe tema problemelor Capitalei. Vanghelie a fost luat la rost de ceilalţi primari şi trimis în celălalt capăt al mesei, acolo unde-i era locul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite