Declaratie, cifra si remarcatii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Iliescu (foto), preşedintele de onoare al PSD, a declarat la Craiova faptul că am ajuns finanţatorii Uniunii Europene şi, vezi Doamne, deficitul comercial al României ar fi salvat dacă

Ion Iliescu (foto), preşedintele de onoare al PSD, a declarat la Craiova faptul că am ajuns finanţatorii Uniunii Europene şi, vezi Doamne, deficitul comercial al României ar fi salvat dacă nu ar trebui să plătim 1,3 miliarde de euro:

Dintr-o ţară beneficiară a unor fonduri, am devenit una contributoare. Noi, sărăntocii Europei, suntem finanţatorii UE de anul trecut
Ion Iliescu, fost preşedinte al României

1,2 milioane de români cu drept de vot din România nu-şi vor putea exercita dreptul de a alege la uninominalul din toamnă, pentru că nu se vor afla în localitatea şi în colegiul electoral în care sunt înscrişi ca votanţi.

Lenny Kravitz. Deşi a confundat şi el Bucureştiul cu Budapesta, rockerul american a încântat România prin prestaţia sa. Aflat pentru prima oară în ţară, show-ul lui a fost unul profesionist şi impresionant.

Cristian Chivu. Şi-a cumpărat o casă care costă peste un milion de euro, într-un complex rezidenţial din Băneasa. Ca să obţină o reducere, a fost de acord să transforme semnarea contractului într-un eveniment mediatic menit să atragă şi alţi cumpărători. Chiar că e criză dacă fotbaliştii se transformă în agenţi imobiliari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite