Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Declaraţie, cifră şi remarcaţi
Declaraţie, cifră şi remarcaţi

Înainte de Euro, când a vorbit în presa franceză despre "tricolori", Loţi Boloni (foto) a fost criticat cu sarcasm în România. Acum, după eliminarea naţionalei, cuvintele sale trebuie

Înainte de Euro, când a vorbit în presa franceză despre "tricolori", Loţi Boloni (foto) a fost criticat cu sarcasm în România. Acum, după eliminarea naţionalei, cuvintele sale trebuie citite şi recitite:

Poporul român nu este curajos şi este lipsit de ambiţie, deoarece a învăţat să se mulţumească cu puţin. Are o mare capacitate de a suferi în tăcere, fără a se revolta.
Ladislau Boloni, antrenor

1,38 milioane de lei este valoarea minimă a amenzilor aplicate companiilor ING Asigurări de Viaţă şi ING Fond de Pensii pentru externalizarea administrării şi investirii activelor

Sorin Oprescu. A insistat pe condiţia sa de independent, şi-a fructificat cu abilitate atuurile, generând o reacţie favorabilă în segmentul de alegători interesaţi de acest test electoral, a contracarat atacurile lui Blaga şi a câştigat. Nimeni nu ştie dacă va fi cel mai bun primar al Bucureştiului din ultimii 20 de ani, dar a ştiut cum să lupte pentru a învinge.

Victor Piţurcă. Nu a reuşit să califice echipa naţională în sferturile Turneului Final al Campionatului European de fotbal. Deşi ar fi putut profita de o conjunctură favorabilă, grupul său a capotat lamentabil la testul final. În plus, a gestionat prost relaţia naţionalei cu suporterii şi cu presa. Întotdeauna antrenorul răspunde pentru eşecurile echipei sale şi aşa trebuie să fie şi acum.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite