Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce votul din Camera Deputaţilor pentru începerea urmăririi penale în cazul său şi al lui Adrian Năstase a fost declarat nul din lipsă de cvorum, Miron Mitrea a promis că va demisiona

După ce votul din Camera Deputaţilor pentru începerea urmăririi penale în cazul său şi al lui Adrian Năstase a fost declarat nul din lipsă de cvorum, Miron Mitrea a promis că va demisiona din Parlament. El spune că vrea să fie cercetat pentru a-şi demonstra nevinovăţia. Sperăm să nu-şi uite ideea:

E clar că o să-mi dau demisia, că n-am altă soluţie (...). Vreau să se termine odată circul ăsta (…). Cum pot eu să stau în continuare în bâlciul ăsta?
Miron Mitrea,
parlamentar

7.000 de euro

- pe metru pătrat plătiţi de o firmă pentru un teren situat în zona Aviatorilor din Bucureşti

GABRIEL IONESCU.

Managerul unei fabrici de conserve din Tecuci a introdus în producţie un muştar fără conservanţi şi fără coloranţi sintetici, preparat pe baza unei reţete care s-a bucurat de succes în Italia, Spania, Marea Britanie şi Germania. Este una dintre cele mai curajoase decizii din acest segment al industriei alimentare româneşti.

MIRCEA MORARU.

Încă un comisar care "a comis-o", un nou scandal în poliţie. Comisarul-şef din cadrul IGP le cerea şpagă ofiţerilor detaşaţi în Italia după izbucnirea scandalului Mailat pentru a le deconta cheltuielile făcute în interes de serviciu. Moraru îşi taxa colegii chiar în sediul Inspectoratului!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite