Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis, marţi, o scrisoare premierului Călin Popescu Tăriceanu, în care îi cere să anuleze prin ordonanţă de urgenţă taxa auto, acuzându-l că îi

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis, marţi, o scrisoare premierului Călin Popescu Tăriceanu, în care îi cere să anuleze prin ordonanţă de urgenţă taxa auto, acuzându-l că îi desconsideră pe români. Primul-ministru a spus că preşedintele caută voturi ieftine. Şi a mai zis ceva:

Am să-i scriu preşedintelui să nu mai trimită scrisori, că văd că le primesc pe la televizor
Călin Popescu Tăriceanu, prim-ministru

3,55 lei/euro este cursul mediu pentru 2008 anunţat de Comisia Naţională de Prognoză. Estimările din toamnă erau mai optimiste: 3,30 lei/euro

Radu Beligan.
Fabulos. 89 de ani, din care 70 de carieră teatrală. Maestrul a revenit pe scena Teatrului Naţional cu o poveste fascinantă despre propria sa aventură profesională, iar reîntâlnirea cu publicul bucureştean s-a lăsat cu minute bune de aplauze sincere. Şi nu se opreşte aici: din aprilie va reveni la TNB, în piesa "Egoistul".

Elena Băsescu.
Nu-i frumos să te iei de fete, dar în cazul de faţă există cel puţin o explicaţie: şi-a făcut-o cu mânuţa ei. La primul discurs în calitate de secretar general al tinerilor din PD-L, mezina preşedintelui a avut un speech cu şar. Probabil de emoţie a uitat textul şi s-a exprimat greoi. Perseverează, Elena!
"Succesuri!"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite