Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mare revenire de formă, preşedintele Consiliului Naţional al PSD visează cu ochii deschişi: candidatura la prezidenţiale. Aflat la Vaslui, la lansarea candidaţilor pentru alegerile

În mare revenire de formă, preşedintele Consiliului Naţional al PSD visează cu ochii deschişi: candidatura la prezidenţiale. Aflat la Vaslui, la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale, Năstase a început jocul de glezne specific precampaniei şi a împărtăşit asistenţei ultima revelaţie:

Există un partid pregătit cu o sumă de bani importantă pentru a valorifica imaginile din secţii.
Adrian Năstase

956.000 de dolari a încasat Adrian Diaconu după ce a cucerit titlul mondial interimar WBC la categoria semigrea, devenind cel mai bine plătit pugilist tricolor

Michel Fournier.
Spiritul temerar nu ţine cont de vârstă, chiar dacă unii vor spune că omul e dus. Din fericire nu, şi chiar este un exemplu de vigoare şi luciditate la cei 64 de ani pe care îi are. Francezul vrea să stabilească un nou record la finele lui mai, cu un salt în cădere liberă de la 40 de kilometri. Amănunte pe www.legrandsaut.org.

Eugen Nicolăescu.
Încă un deces cu zile (multe) din pricina unui sistem sanitar vai de mama lui, care nu e în stare să pună un diagnostic corect la timp şi plimbă aiurea bolnavii de la un spital la altul. De această dată victimă i-a căzut Oana Scânteie, o fetiţă de 3 ani din Timişoara. Domnule ministru, demisia de onoare ar fi o palidă consolare. Dar tot ar fi ceva!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite