Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele din "Anticamera" protevistă s-a cam săturat de glumit, după cum singur declară, şi se gândeşte la o implicare pe bune în politică. La ce nivel? Nu s-a hotărât încă, dar

Preşedintele din "Anticamera" protevistă s-a cam săturat de glumit, după cum singur declară, şi se gândeşte la o implicare pe bune în politică. La ce nivel? Nu s-a hotărât încă, dar tentaţia e mare, la fel cum este şi deziluzia pe care spune că o încearcă referitor la prestaţia clasei politice postdecembriste.

"Gustul amar învinge. Umor mai am, dar nu mai vreau să-l profesez (…) Îmi pun problema asta din când în când (…) Îmi doresc să intru în politică."
Florin Călinescu

650 de tone de deşeuri (electrice, electronice şi electrocasnice) au scos românii în stradă la ultima "mare debarasare". Campania va continua!

Patriarhul Daniel
Cine nu vrea să se aibă bine cu Prea Fericitul? Lăsând gluma, merită să remarcăm prezenţa la slujba de Înviere a Patriarhului Daniel, prima în această calitate, chiar dacă se afla în convalescenţă după operaţia la picior. A promis că va oficia slujba la Catedrala Patriarhală şi s-a străduit să se ţină de cuvânt.

Jan Slota
Idei pentru candidaţi. Cu 16 ani în urmă, pe când era primar în Zilina (Slovacia), Jan Slota, astăzi liderul Partidului Naţionalist Slovac, aflat la guvernare, a garantat, în numele oraşului, un credit de 50 milioane de coroane pentru un investitor. Acum datoria e de patru ori mai mare şi recuperatorii bat la uşa consiliului local.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite