Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gura păcătosului adevăr grăieşte, spune o vorbă. Plin de sinceritate indusă, dar bine dozată şi servită aparent spontan, aşa cum dă bine în campanie, pesedistul Miron Mitrea a explicat

Gura păcătosului adevăr grăieşte, spune o vorbă. Plin de sinceritate indusă, dar bine dozată şi servită aparent spontan, aşa cum dă bine în campanie, pesedistul Miron Mitrea a explicat zilele trecute cum stă treaba şi de ce sunt atât de puţine femei în funcţii publice.

Toată lumea e misogină. Şi eu.… Uitaţi-vă la Parlamentul României, uitaţi-vă cât de greu numim o femeie primar!
Miron Mitrea

40.000de maşini vechivor fi casate în noul program "Rabla" care demarează pe 1 iunie. Se încasează 3.000 de lei pentru autoturisme mai vechi de 12 ani.

Ioan Andone.

Fără doar şi poate, antrenorul CFR-ului este merituosul săptămânii. A cucerit titlul cu armada clujeană şi mai mult decât atât, a rămas acelaşi tip echilibrat. Descătuşat de tensiune, Fălcosul şi-a păstrat luciditatea şi a dat declaraţii de bun-simţ din postura de învingător, lucru tot mai rar într-o ligă atât de mocirlită.

Justiţia din România.

Nu e oarbă deloc. Trage cu ochiul la balanţă, îi plac euroii, nu ţine post şi trage la măsea. Preferă vin şi whisky. Caracterizarea rezultă din practicile obişnuite ale unor magistraţi. Rechizitoriul DNA în dosarul fraudării concursului pentru şefia Parchetelor ne-a arătat cum ajung magistraţi incompetenţi în funcţii de conducere.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite