Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Traian Băsescu a declarat presei că România nu va impune niciodată restricţii pentru vreun cetăţean de-al său, preşedintele finlandez Tarja Halonen a intervenit, cerând, parcă,

După ce Traian Băsescu a declarat presei că România nu va impune niciodată restricţii pentru vreun cetăţean de-al său, preşedintele finlandez Tarja Halonen a intervenit, cerând, parcă, scuze pentru problemele pe care romii le creează în ţara sa.

Cerşitul nu este o muncă. Nu suntem aroganţi. Este păcat, aveţi o reputaţie atât de bună
în multe alte privinţe
Tarja Halonen,
preşedintele Finlandei

12,214

- a alergat Bănel Nicoliţă în meciul România - Franţa 0-0. El i-a devansat la acest capitol pe italianul Gattuso şi pe germanul Balack

ADRIAN MUTU.

Aflat în cantonament, în Elveţia, cu echipa naţională, internaţionalul român i-a urat pe site-ul său "La mulţi ani!" fiicei sale, Adriana, care a împlinit miercuri vârsta de doi ani. Mutu a lăsat în urmă veştile triste care i-au parvenit înaintea meciului cu Franţa şi se declară pregătit să-şi demonstreze valoarea la Euro 2008.

RADU MAZĂRE.

Primarul Constanţei a transformat din nou staţiunea Mamaia într-o minirepublică autonomă estivală. Începând din această săptămână, şoferii ai căror autoturisme nu sunt înmatriculate în Constanţa vor fi nevoiţi să plătească din nou taxa de acces în Mamaia. Bine că Mazăre n-a introdus şi o taxă de ieşire din staţiune!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite