Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali (foto) a ratat din nou transferul finului său Mirel Rădoi la un club important din Europa. După ce finanţatorul Stelei s-a tot lăudat că fundaşul stelist va juca la Inter

Gigi Becali (foto) a ratat din nou transferul finului său Mirel Rădoi la un club important din Europa. După ce finanţatorul Stelei s-a tot lăudat că fundaşul stelist va juca la Inter Milano, afacerea a picat, iar Becali se simte acum ca vulpea care nu mai ajunge la struguri.

Nimeni nu mă poate sfida, nici măcar Abramovici. Adică Inter e Inter, iar Steaua e nimeni?
Gigi Becali,
patronul Stelei

5.595

- de locuinţe şi peste 21.000 de persoane au fost afectate de inundaţii în Maramureş şi în Moldova, indică bilanţul prezentat miercuri de Cristian David, ministrul Internelor

IRON MAIDEN.

La 13 ani de la prima sa descindere în România, celebra trupă rock a susţinut un concert superb în Bucureşti. Rockerii britanici nu s-au limitat, însă, doar la o prestaţie memorabilă, ci au făcut şi un gest umanitar, donând 5.000 de euro pentru sinistraţii din Moldova şi Maramureş.

VADIM TUDOR.

PRM se prăbuşeşte, dar Vadim dă vina pe foştii săi colegi care l-au părăsit, catalogându-i drept "maimuţoi". În plus, el a refuzat oferta de fuziune făcută de conservatori. "Dacă partidul-televizor PC vrea să fuzioneze prin absorbţie cu cineva, o poate face cu DNA sau cu CNSAS, fiindcă are multe bube-n cap", a spus tribunul, de parcă partidul lui ar fi mai breaz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite