Declaratie, cifra si remarcati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finalul mandatului lui Daniel Morar ca şef al DNA a tulburat scena politică în această săptămână. Vicepreşedintele PC Codrin Ştefănescu (foto) a declarat luni într-o emisiune a

Finalul mandatului lui Daniel Morar ca şef al DNA a tulburat scena politică în această săptămână. Vicepreşedintele PC Codrin Ştefănescu (foto) a declarat luni într-o emisiune a postului Realitatea TV că tot ceea ce face Daniel Morar este comandat politic. Şi după ce veţi citi mai jos argumentul său, veţi înţelege de ce e clar că extratereştrii sunt printre noi.

Dacă Daniel Morar luptă împotriva corupţiei, eu sunt extraterestru!
Codrin Ştefănescu, vicepreşedinte PC

50 de milioane de euro au cheltuit candidaţii la alegerile locale în campania electorală, relevă un studiu realizat de Institutul de Politici Publice

ANA-MARIA BRÂNZĂ. Scrimera a cucerit argintul la spadă, probă la care România nu deţinea nicio medalie olimpică. Ana-Maria a fost învinsă în finală de nemţoaica Britta Heidemann. La 23 de ani, românca are în palmares titlul mondial la individual şi cu echipa României, precum şi titlul de campioană europeană la individual şi pe echipe în 2008.

MONICA ŞERBĂNESCU. Procurorul nominalizat de ministrul justiţiei la conducerea DNA a completat o declaraţie de avere care contravine funcţiilor şi demnităţilor publice. Potrivit Realitatea TV, declaraţia include două terenuri, pentru unul dintre acestea nefiind specificată valoarea de impozitare. Documentul este incorect, întrucât semnatarul face trimitere la fişa fiscală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite