Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ianuarie, Vadim (foto) se bălăcărea în direct la OTV cu Gigi Becali, pe care îl făcea "golan" şi "hoţ". Marţi, el a declarat la Realitatea TV că, deşi PRM a rămas fără jumătate

În ianuarie, Vadim (foto) se bălăcărea în direct la OTV cu Gigi Becali, pe care îl făcea "golan" şi "hoţ". Marţi, el a declarat la Realitatea TV că, deşi PRM a rămas fără jumătate dintre parlamentari, are o soluţie pentru ca partidul să intre în Parlament:

Vă asigur eu că dacă mă încăpăţânez şi io şi Jiji, vom intra în Parlament. De braţ vom intra. Să vezi ce ordine vom face noi atunci.
Corneliu Vadim Tudor,
preşedintele PRM

10.000

- este amenda primită de un bucureştean care şi-a parcat maşina pe plaja din Constanţa şi a avut o atitudine recalcitrantă faţă de jandarmi

MARIAN DRĂGULESCU

Gimnastul a participat la Olimpiadă pentru a-şi salva fetiţa bolnavă. El a împrumutat 40.000 de euro pentru operaţia micuţei şi a promis că îi va returna din prima pe care o va câştiga după Olimpiadă, dar a ratat titlul. Premierul Tăriceanu a promis că îi va oferi jumătate din sumă, dar lupta lui nu trebuie să se încheie aici.

ADRIAN NĂSTASE

Invitat la o emisiune a postului Antena 3, Adrian Năstase a declarat luni că nu îşi va da demisia din Camera Deputaţilor şi nu va renunţa la imunitate. După ce la şedinţa de săptămâna trecută a Camerei nu s-a întrunit numărul necesar de voturi pentru ridicarea imunităţii sale, Năstase putea demonstra că nu are nimic de ascuns renunţând la imunitatea parlamentară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite