Declaratie, cifra si remarcati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Referindu-se la atacurile lansate de PNL şi PD-L în cadrul şcolilor de vară, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), a declarat luni că îi este ruşine de clasa politică din

Referindu-se la atacurile lansate de PNL şi PD-L în cadrul şcolilor de vară, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), a declarat luni că îi este ruşine de clasa politică din România. Şi e convins că are o soluţie mai bună, că doar vrabia mălai visează:

Cei mai mulţi politicieni sunt nişte infractori. Mie mi-e ruşine că fac parte din această clasă politică. Decât o democraţie bolnavă, mai bine o dictatură sănătoasă.
Corneliu Vadim Tudor, politician

41,7 ore de muncă pe săptămână au lucrat angajaţii români în perioada octombrie-decembrie 2007, cu aproape două ore peste media celor 27 de state membre ale UE

ATTILA KORODI

Ministrul Mediului a participat în Bucureşti la o acţiune de promovare a sacoşelor ecologice. Korodi a distribuit gratuit 2.500 de sacoşe şi a precizat că românii folosesc anual cinci miliarde de pungi de plastic. Din 2009, toţi operatorii economici care introduc pe piaţă pungi din plastic vor fi taxaţi cu 0,2 lei pe bucată.

GIGI BECALI

Finanţatorul Stelei a dat iarăşi cu crucea în piatră. După ce Adrian Mutu a suferit o accidentare, Becali a declarat că-şi doreşte ca jucătorul să-şi rupă şi cealaltă mână în partida pe care echipa sa de club, Fiorentina, o va disputa la Bucureşti contra Stelei, în Liga Campionilor. O carte a citit Gigi în viaţa lui, Biblia, şi n-a înţeles nimic din ea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite